Serge in actie De doornaaier  
Als het om kwaliteit gaat
  || HOME ||
   
 
Schoenmakerij
 
Uw schoenen in goede handen!  
Opgelet! Wij zijn geen snelschoenmakerij! Kwaliteit afleveren kost tijd, vermits dit een eenmanszaak is vragen wij uw begrip met betrekking tot wachttijd in drukke periodes!

Enkele tips om nieuwe schoenen aan te kopen en te verzorgen

Als u schoenen koopt, doe dit dan liefst op het einde van de dag, omdat de voeten dan het meest uitgezet zijn. Tracht te letten op de binnenzool, deze is het liefst van leder en draag uw schoenen de eerste keer niet langer dan een halve dag. Daarna kan u de draagtijd telkens wat verlengen. Draag niet steeds dezelfde schoenen, maar wissel regelmatig af.

Na het dragen van uw schoenen zet u ze weg met de juiste schoenspanners en verzorgt u ze meteen even. Ook bij nieuwe schoenen is het belangrijk ze even in te smeren voor u ze wegzet, zo blijft het leder optimaal gevoed!

Er zijn bij Tako Shoe Service diverse onderhoudsproducten te verkrijgen, in een zeer uitgebreid assortiment. U verkrijgt een schitterende glans als u uw schoenen oppoetst met een zachte lap (liefst een oude onderbroek van opa) of borstel. Met een oplossing van terpentine kan worden geprobeerd hard geworden schoenpoets weer zacht te maken. Indien u hier niet in slaagt, is het beter een nieuw potje schoencrème aan te schaffen en de schoensmeer goed te sluiten, donker te bewaren en .. regelmatig te gebruiken! Poets uw schoenen met de schoenspanners erin.

UP